Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

TIKI RETRO MARKET VOL.8 18/11/12

H S.o.C.i.A.L. Team προτείνει:

TIKI RETRO MARKET VOL.8
18/11/12 – From 13.00 To 23.00

Το αγαπημένο cocktail bar της πόλης, TIKI ATHENS, καλωσορίζει το Φθινόπωρο και σας προσκαλεί στο όγδοο κατά σειρά Retro Market του, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, από τη 1 το μεσημέρι (με καφέ & τσάι) μέχρι αργά το βράδυ (με ποτά & cocktails).
Θα έχετε την ευκαιρία να χαζέψετε και να διαλέξετε ανάμεσα σε αγαπημένα original χειροποίητα κοσμήματα & αξεσουάρ, original vintage & used γυναικεία & ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ, δίσκους βινυλίου, μικροέπιπλα και
home accessories. Θα μπορείτε επίσης να αφεθείτε στα μαγικά χέρια της Dazzlin Gal και να φύγετε με μια υπέροχη 50s κουπ! Μαζί μας θα είναι και η KISS Lorraine για να μας χορτάσει με τις υπέροχες backing pies της! Φυσικά εκεί θα είναι και η BouTIKI μας! Μια σειρά με προϊόντα ΤΙΚΙ αισθητικής και κουλτούρας!
Η μουσική επένδυση της μέρας αυτής, θα ανήκει και πάλι στους γνωστούς – άγνωστους Ace Moreno (a.k.a. Tasos Savoulidis), Mississippi Outlaw (a.k.a. Dimitris Papastamos) και Paranormale (a.k.a. Dimitris Emannouil), που θα μας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές!
Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 18/11 μετά τη 1, για να σας κεράσουμε homemade sangria!
Και αν πεινάσετε; Απολαύστε το αγαπημένο σας TIKI BURGER!
Επίσης, μην παραλείψετε να επιλέξετε μέσα από την τεράστια λίστα με τα μοναδικά cocktails του TIKI BAR, που αγαπήθηκαν από τους Αθηναίους και όχι μόνο, κατατάσσοντας το ΤΙΚΙ στην κορυφή των cocktail bars της χώρας μας!
See you all there!

TIKI ATHENS
Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη
ΜΕΤΡΟ Ακρόπολη
Τηλ. 210 9236908


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου