Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Pau Alabajos & Laura Navarro στην Ελλάδα 16-18 Δεκεμβρίου

Η S.o.C.i.A.L. Team με την πολύτιμη βοήθεια του Αλέξανδρου Μπαβέα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει τις συναυλίες του Βαλενθιάνου τραγουδοποιού και ακτιβιστή Pau Alabajos στην Αθήνα.


«Η Γη είναι επίπεδη, αν το λέει το δελτίο του Canal 9».... Με αυτό το σαρκαστικό ύφος περιγράφει ο Pau Alabajos την χειραγώγηση που αναπαράγουν τα -κατευθυνόμενα από την κυβέρνηση - Μ.Μ.Ε. στην χώρα του, τη València. Και αυτό μάλλον μας θυμίζει κάτι από... Ελλάδα.
O Λεβαντίνος μουσικός ποτέ δεν δίστασε να κριτικάρει με τους αιχμηρούς του στίχους την πολιτική εξουσία της πατρίδας του, πάντα με άμεσο τρόπο και όχι με αλληγορικά μηνύματα όπως κάνουν οι περισσότεροι καλλιτέχνες με πολιτικο-κοινωνικές ευαισθησίες.
Και καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι «η επανάσταση είναι ερωτας» όπως είπε ο Τσε Γκεβάρα, από το ρεπερτόριο το Pau δεν λείπουν και στιγμές πιό... ερωτικές. Για όσους δεν ξέρουν καταλανικά βέβαια, αρκούν οι όμορφες μελωδίες των τραγουδιών τις οποίες ενισχύει η βιολίστρια Laura Navarro με το αριστουργηματικό της παίξιμο.

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου ο Pau Alabajos και η Laura Navarro έρχονται στην Αθήνα, για δυο συναυλίες που θα μας μείνουν αξέχαστες. 

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους δεί για πρώτη φορά από κοντά την Παρασκευή 16 του μήνα, στις 21:00 μ.μ. στη «Βραζιλιάνα» (Πλατεία Μερκούρη, Άνω Πετράλωνα) και το Σάββατο 17 του μήνα στις 20:00 μ.μ. στο «Abanico» (Κολοκοτρώνη 12, 1ος όροφος, Σύνταγμα). 

Η συναυλία της Παρασκευής θα συνοδευτεί από DJ set της S.ο.C.i.A.L. Team.

Επίσης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί και η τρίτη εμφάνιση των παιδιών την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε πάρτε μια μικρή γεύση από τον Pau Alabajos







S.o.C.i.A.L. Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου