Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

JAY-JAY JOHANSON Live @ Tiki Bar! 25/11/12

H S.o.C.i.A.L. Team προτείνει

Ο Jay Jay Johanson επιστρέφει στην Ελλάδα, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Πρώτη στάση του η Θεσσαλονίκη, το ΓΑΙΑ LIVE (24/11) και αμέσως μετά, τον υποδέχεται η Αθήνα και το Tiki Bar, για ένα ακόμη συναρπαστικό και ατμοσφαιρικό live.

Σε αγαπημένα μας στέκια θα βρεθεί ξανά ο Jay Jay για να μοιραστεί μαζί μας εικόνες από Στοκχόλμη, ατμοσφαιρικές μουσικές, πειραματισμούς, μελαγχολικές μελωδίες και πολλές δόσεις Spellbound… νέους ήχους δηλαδή από το πρόσφατο άλμπουμ του.

Jay Jay Johanson… Μια φιγούρα ξωτική που συγκινεί με την ιδιαίτερη και μελαγχολική φωνή του. 'Ένας «εσωστρεφής» καλλιτέχνης με πολλά πρόσωπα. Ένας Σουηδός με γαλλική… καταγωγή. Το 2000 έγραψε τη μουσική στο «La Confusion des Genres», ένα φιλμ του Γάλλου σκηνοθέτη Ilan Duran Cohen, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά έστηνε την «Cosmodrome», μία έκθεση με έργα του για ήχο και εικόνα, στην πόλη της Dijon. Ένας αμιγώς «Παριζιάνος» στην αισθητική του. Με διαρκείς αλλαγές στην εμφάνιση και ατελείωτους πειραματισμούς στη μουσική, καταφέρνει έως τώρα να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την trip hop, τη disco και την electroclash.

Αυτή τη φορά όμως, ειδικά στο Tiki ο Jay Jay θα βρίσκεται κοντά μας περισσότερο από κάθε προηγούμενο live του στην χώρα μας. Δίπλα και ανάμεσα στο κοινό, για κουβέντα και... μουσική παραπλάνηση, αντίστοιχη εκείνης που υπόσχεται ο τίτλος του αριστουργηματικού του περσινού άλμπουμ. Το Spellbound είναι η απόδειξη ότι το μείγμα της μουσικής του παραμένει το ίδιο μεθυστικό. Σε συνεπαίρνει. Επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι αυτός ο Σουηδός τροβαδούρος συνδυάζει γοητευτικά στοιχεία που τον καθιστούν ξεχωριστό.

24 & 25 Νοεμβρίου, ένας από τους πλέον αινιγματικούς καλλιτέχνες των τελευταίων ετών, ο Jay Jay Johanson προσγειώνεται στο ΓΑΙΑ LIVE & στο Tiki Bar προσκαλώντας μας στον υπέροχα μελαγχολικό κόσμο του!

Also Check:

http://www.youtube.com/watch?v=8TZRY7qU9k0
facebook.com/jayjayjohanson
twitter.com/JAYJAYJOHANSON
soundcloud.com/jay-jay-johanson
jay-jayjohanson.com


More info here

Opening act: DJ set by Fotonovela!

Entrance: 15 euros



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου