Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

GIORGIS (a.k.a. ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ) Live @ TIKI BAR 9/5/2012



   Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται από την Βαρκελώνη για μια μοναδική εμφάνιση με ελεύθερη είσοδο στις 9 Μαίου στην Αθήνα.

   Ο πιο ευρωπαίος τραγουδοποιός της νέας ελληνικής σκηνής έρχεται στο "Tiki" γι αμια μοναδική εμφάνιση φέρνοντας στις αποσκευές του το άλμπουμ του "Flaneur" που κυκλοφορεί σε Ισπανία, Γαλλία και Ελλάδα και τη ζωντάνια και θεατρικότητα των εμφανίσεων του που συζητήθηκαν τόσο από τον περσινό Μάρτιο σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους με τη συνεργασία ομάδων χορού lindy hop της Αθήνας και της Βαρκελώνης.

   Με ιστορίες από τις ακτές της Μεσογείου, την ατμόσφαιρα των κοσμοπολίτικων καφέ της Ρώμης, της Βαρκελώνης, του Παρισιού και της Αθήνας ο Γιώργης Χριστοδούλου τραγουδώντας στα ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά κι ελληνικά θα ξεσηκώσει το κοινό του με χορευτικούς ρυθμούς άλλων εποχών που εξακολουθούν να εμπνέουν και να συναρπάζουν.


   Τον Γιώργη συνοδεύουν τρεις εξαιρετικοί μουσικοί με ακουστικά όργανα καθώς και η σκηνογραφική κι ενδυματολογική επιμέλεια του Βασίλη Μπαρμπαρίγου.
 Μαζί του ο Γιώτης Παρασκευαίδης, ο Αντώνης Αρβανίτης και η Ρόλυ Γιαμοπούλου στην κιθάρα, το κοντραμπάσο και τα τύμπανα αντίστοιχα.

GIORGIS (a.k.a. ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ)
''Flaneur''
Live @ TIKI BAR
Τετάρτη 9 Μαίου 2012 - 21.30








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου