Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Hillbilly Moon Explosion @ Tiki Bar 4/3/2012



H S.o.C.i.A.L. Team προτείνει

HILLBILLY MOON EXPLOSION 

+THE MISTY BLUE BOYS 
+ THE DUCKY BOYZ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ @ ΤΙΚΙ 

Ένα από τα κορυφαία rockabilly συγκροτήματα της εποχής μας θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην χώρα μας την κατάλληλη στιγμή! 


Μπριγιαντίνη, tattoos, diabolic girls και rocknroll mania σε μια μοναδική βραδιά με άγρια διάθεση! 

Οι Hillbilly Moon Explosion είναι μία πανευρωπαϊκή rock’n’roll μπάντα με ένα διαρκώς αυξανόμενο fan club.
Έμπροσθεν έχουν την Ιταλο-Ελβετή Emanuela Hutter και τον εξόριστο Άγγλο τραγουδιστή και μπασίστα Oliver Baroni και όπισθεν υποστηρίζονται από τον Άγγλο κιθαρίστα Duncan James και τον Ελβετό ντράμερ Luke 'The Puke' Weyermann.
Αναδύθηκαν από την rockabilly σκηνή της πατρίδας τους Ζυρίχης και πρόσφατα απέρριψαν πρόταση εκπροσώπησης της Ελβετίας στον διαγωνισμό της Eurovision.
Το single ‘My Love For Evermore’ προηγείται του άλμπουμ Buy, Beg or Steal σε 7’’. Είναι ένα σκοτεινό ντουέτο από την Emanuela και τον Spark Phillips της διαβόητης psychobilly μπάντας Demented Are Go, με τον Geraint Watkins στα πλήκτρα, υποστηριζόμενο από μία rockabilly κιθαριστική διασκευή του ‘Enola Gay’.
Την παραγωγή του άλμπουμ έκανε ο Greg Townson, της αμερικάνικης μπάντας The Hi-Risers και ηχογραφήθηκε πέρσι στο Goldtop Studio του Λονδίνου.

Μετά από τέσσερα albums, οι Ελβετοί The Hillbilly Moon Explosion παραδίδουν rock n’roll μαθήματα! Ο τραγουδιστής Oliver Baroni καθώς και η κούκλα με την πανέμορφη μύτη και την υπέροχη φωνή Emanuela Hutter, ένωσαν κάποτε τις δυνάμεις τους αφού ο καθείς καθοδηγούσε και διαφορετική μπάντα κι αποφάσισαν πως τα ποτά, οι ταινίες και τα τραγούδια ήταν καλύτερα κάτω από τις εκρήξεις ενός φεγγαριού που περιπλανιόταν. Διασκευές όπως το laisse tomber les filles του μεγάλου Serge Gainsbourg γνωστό και ως ChickHabit από την April March όπου θυμόμαστε μέσα από το Death Proof του Tarantino, παρακλήσεις να γυρίσει πίσω το κορίτσι, κλάματα για να ξεχάσεις το αγόρι, παραδοχές κι ένας καινούργιος χορός να τα πάρει ποτάμι όλα μέσα στο αλκοόλ τον καπνό και τον έρωτα, όλα αυτά μέσα στο ΤΙΚΙ που συνεχίζει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις επιλογές του δίνοντας μια άλλη διάσταση στις Αθηναικές νύχτες.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Misty Blue Boys και οι Ducky Boyz, αυθεντικοί συνεχιστές της rock n roll παράδοσης. Όπως καταλάβατε θα είναι μια βραδιά ξέφρενου rock n roll party!!!

Η συναυλία ξεκινάει στις 9

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων – €15

ΤΙΚΙ Αthens
Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη
(Μετρό Ακρόπολη)

www.hillbillymoon.com
www.facebook.com/hillbillymoonexplosion




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου