Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Bob Brozman Live @ Tiki Bar 1/3/2012

H S.o.C.i.A.L. Team προτείνει

BOB BROZMAN LIVE @ TIKI BAR

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το ΤΙΚΙ BAR
, έχει πραγματικά την μεγάλη τιμή να φιλοξενήσει ζωντανά στη σκηνή του, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της blues, calypso, jazz…

Ο Bob Brozman διδάσκει μουσική και Εθνομουσικολογία στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον με έμφαση στις ρίζες του μπλουζ του δέλτα του Μισισιπή και την ιστορία της μουσικής της Χαβάη.

Δάσκαλος πολλών κιθαριστικών στυλ, καθηλώνει το κοινό του, και το παρασύρει σε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία ταξιδεύοντας το στο ακουστικό μπλουζ, τις slide τεχνοτροπίες, τη hot jazz, Caribbean και Hawaii, παραδοσιακή Αφρικάνικη μουσική, κ.α.

Βασικό θέμα στις εμφανίσεις του είναι η ανάμιξη των μουσικών του κόσμου με πρωτότυπους τρόπους εξερευνώντας τα μουσικά σύνορα και τα κοινά τους σημεία.

Με εμφανίσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, από την Αμερική και τον Καναδά στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Αυστραλία, Νέα Γουινέα, ο Bob Brozman είναι χωρίς αμφιβολία ένας πολίτης του Κόσμου.
Στη σκηνή φέρνει μαζί του μια ποικιλία από national steel κιθάρες, γιουκαλίλι, μαντολίνο, επιδεικνύοντας μια τεχνική που σου κόβει την ανάσα.

Η φωνητική του χροιά εκτείνεται σε μακρόσυρτα βαθιά μπλουζ, jazz skate, Χαβανέζικα γιόντελ, Καλύψω, ακόμη και Γαλλικά τραγούδια.

Είσοδος 5 Ευρώ

ΤΙΚΙ Athens
Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη
(Μετρό Ακρόπολη)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου