Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Το Ημερολόγιο του Αδάμ και της Εύας @ Synergyo

H S.o.C.i.A.L. Team στηρίζει και προτείνει μια αξιόλογη παράσταση και πάλι στο SynergyoΤο Ημερολόγιο του Αδάμ και της Ευας είναι η κλασική ιστορία της Γένεσης, ειδωμένη μέσα από τη σαρκαστική ματιά του Μαρκ Τουέιν. Ο ιδιοφυής Αμερικανός λογοτέχνης εμπνέεται από τον βιβλικό μύθο και ανασυνθέτει την συνάντηση του πρώτου άνδρα και της πρώτης γυναίκας από καταβολής κόσμου, για να καταγράψει με τη μορφή ημερολογίου και με απολαυστικά ζουμερές λεπτομέρειες τις πρώτες τους εμπειρίες και... τα επακόλουθά τους.
Άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με τρυφερότητα, ο Τουέιν ταξιδεύει στον χώρο και τον χρόνο και παρακολουθεί τους ήρωές του, από τα πρώτα τους βήματα στον Κήπο της Εδέμ μέχρι τη σύγχρονη Νέα Υόρκη, αναζητώντας τα αίτια της ανεξάντλητης διαμάχης των δύο φύλων, αλλά ταυτόχρονα και το μυστικό, σχεδόν θεϊκό εκείνο συστατικό που μπορεί να ενώσει βαθιά δυο ανθρώπινες ψυχές με τα αιώνια και ακατάλυτα δεσμά της αγάπης.
Ένα χειροποίητο μιούζικαλ «τσέπης», σκηνοθετημένο από την Λίλλυ Μελεμέ  με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, που ακροβατεί με ορθάνοιχρτο βλέμμα και ψυχή, ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ, χωρίς να χάνει ούτε λεπτό το δαιμόνιο χικούμορ του.
Μια παράσταση με τους Βασίλη Ανδρέου, Άννα Κουτσαφτίκη και Δημήτρη Μυλωνά αφιερωμένη σε όλες εκείνες τις γοητευτικές ή αδέξιες «πρώτες μας φορές» που κάποτε διψάμε να ξαναζήσουμε και κάποτε λαχταρούμε να ξεπεράσουμε, αλλά, σίγουρα, αξίζει να θυμόμαστε.
Σκηνοθεσία: Λίλλυ Μελεμέ
Σκηνικά-κοστούμια: Αλεξάνδρα Σιάφκου, Αριστοτέλης Καρανάνος
Μουσική: Παράξενες Μέρες
Στίχοι τραγουδιών: Βασίλης Ανδρέου
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Κίνηση: Μόνικα Κολοκοτρώνη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λαμπρίνα Καραγιαννίδου
Παίζουν: Βασίλης Ανδρέου, Άννα Κουτσαφτίκη, Δημήτρης Μυλωνάς
                                                           
Ώρα έναρξης: 21.00
Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα, Παρασκευή & Κυριακή
Διάρκεια: 90 λεπτά


Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ γενική είσοδος/ Για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός εισιτηρίου των 18 ευρώ που αντιστοιχεί σε δύο παραστάσεις του ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ.

Πληροφορίες & κρατήσεις: 6981 802544 

Συμπαραγωγή:  POLYPLANITY
Διεύθυνση: Κολωνού 31, Μεταξουργείο (μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου