Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Pierced Arrows Live @ Tiki Bar 8/5/2011


H S.o.C.i.A.L. Team προτείνει

Οι φίλοι του garage rock θα έχουν την ευκαιρία, να απολαύσουν ξανά τους επιβλητικούς Pierced Arrows, δύο χρόνια μετά από την θριαμβευτική τους εμφάνιση στην Αθήνα!

PIERCED ARROWS

Οι PIERCED ARROWS που αποτελούνται από ακούραστες φιγούρες του garage punk Fred και Toody Cole και τον Kelly Halliburton επιστρέφουν στην Ελλάδα και θα μας τρελάνουν με το βρώμικο chop ρυθμό τους.  Η μουσική τους, όπως και το όνομα τους δυνατή και θανατηφόρα, σα να σε διαπερνάει καυτό βέλος.

Συνέχισαν αυτό που άφησαν οι απίστευτοι DEAD MOON. Το λατρεμένο στην Ευρώπη συγκρότημα του Πόρτλαντ, είχε καταφέρει να συνδυάσει μοναδικά το garage και punk ρυθμό, με το country στοιχείο της αμερικάνικης κουλτούρας. Και εκεί ήταν που διέφεραν με τα άλλα συγκροτήματα του είδους. Εξάλλου όλα τα άλμπουμς τους, από το “In the graveyard” (1988) μέχρι και το τελευταίο τους “Dead Ahead” (2004) εμπνέουν easy-rider άνεμο, που προκαλεί καινοτόμα τον punk Ευρωπαϊκό ήχο, σε ένα πιο ενεργητικό αποτέλεσμα. Το 2006, το τρίο δίνει τις farewell συναυλίες του και αποφασίζει να πάρει χωριστούς δρόμους. Όμως ο θρύλος που δημιούργησαν οι Dead Moon στην ανεξάρτητη αμερικάνικη garage rock σκηνή, ήταν αρκετός για να κάνει το ζευγάρι Fred και Toody Cole να συνεχίσουν ως PIERCED ARROWS, με την προσθήκη του Kelly Halliburton στα ντραμς, ένα χρόνο αργότερα.

Παραμένουν νοσταλγοί του βινυλίου και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τρία βινύλια και δύο ολοκληρωμένα άλμπουμς. Στις εδώ εμφανίσεις τους, που αναμένεται να αποτελέσουν τα garage rock events της χρονιάς, θα παρουσιάσουν και τραγούδια από το φρέσκο τους άλμπουμ “Descending Shadows”, όπου ο «παππούς» του garage rock Fred Cole παραμένει το ίδιο σκληροπυρηνικός και μας προκαλεί την ίδια ανατριχίλα, εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια.

Οι PIERCED ARROWS λοίπον επιστρέφουν στην Ελλάδα δύο χρόνια μετά, για να επιβεβαιώσουν τη φήμη και το μύθο που δημιούργησαν και θα μας δονήσουν με την ενεργητικότητα των δυνατών riffαρισμάτων τους, σε μίξη με το φόλκ και punk ρυθμό τους, την Κυριακή 8 Μαΐου στο Tiki!

PIERCED ARROWS line up:
Fred Cole – guitar & vocals
Toody Cole – bass & vocals
Kelly Halliburton – drums

ΕΙΣΟΔΟΣ18 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου