Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Salonumuz Klimalidir @ Σταυρός του Νότου 7.2.2013

H S.o.C.i.A.L. Team προτείνει ανεπιφύλακτα:


Οι Salonumuz Klimalidir μετά την πρόσφατη παρουσίαση του 1ου δίσκου τους τον Δεκέμβριο ξανανεβαίνουν στην σκηνη του club του Σταυρού την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.

Μπορει να τους κατατάσουν στο Alternative Balkan/World αλλά οι ίδιοι απλά ξέρουν οτι είναι μια ηλεκτρική μπάντα που παίζει δυνατά και χρησιμοποιεί μπάντζο, λαούτο, ακορντεόν, κρουστα, κλαρίνο και organ μαζί με τα drums το μπάσο και τις ηλεκτρικές.
Αγαπάει τις ριζες του rock, το garage του 60, τον πλάγιο ήχο της σκηνής της Θεσσαλονικης του Παπαζογλου, των Χειμερινών και του Μάλαμα, το progressive των 70ς ή το alternative της τελευταιας δεκαπενταετίας και ποτέ δεν ξεχνά την παραδοσιακή αλλά και την ρεμπέτικη και λαϊκή ελληνική μουσική. Τραγουδάει με τέσσερις φωνές αντί για μία, γράφει κυρίως σε ελληνικό αλλά και σε αγγλικό στίχο και δεν φοβάται να διασκευάσει Πάνο Γαβαλά, με την ίδια προσοχή που εχει κατα το παρελθόν διασκευάσει Tom Waits, Tiger Lilies ή Tool.
Η πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία αποτελείται από 14 τραγούδια, δώδεκα δικά τους και δύο διασκευές, είναι σε παραγωγή Νίκου Ottomo Αγγλούπα και κυκλοφορεί ψηφιακά στο itunes στο amazon και σε άλλα διαδικτυακά καταστήματα. "Ένας Ένας", "Barcelona", "Ρίγανη", 'Γιάλα Τζιμ', 'Σηκω' μαζί και πολλά καινούργια κομμάτια θα ακουστούν το βράδυ της Πέμπτης.
Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα μάθετε από κοντά την Πέμπτη 7 Φλεβάρη στο Club του Σταυρού του Νότου.

Πληροφορίες:
Σταυρός του Νότου Club - Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος - τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Εισοδος 10 ευρώ με μπύρα/κρασί



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου