Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΒΑΛΣ Αρ. 6


Η S.o.C.i.A.L. Team προτείνει

Το The Art Foundation (taf) παρουσιάζει την παράσταση Βαλς αρ. 6, βασισμένη στο ομότιτλο έργο του Nelson Rodriguez.
Το Βαλς αρ. 6 είναι η ιστορία της Σόνιας, μιας νεαρής κοπέλας που δολοφονείται στα δεκαπέντε της χρόνια. Λέγεται ότι ο Frederic Chopin συνέθεσε το Waltz No 6 καθώς παρακολουθούσε το σκύλο της φίλης του George Sand, να κυνηγάει την ουρά του ξανά και ξανά.
Στο Βαλς αρ. 6, η Σόνια κυνηγάει τη δική της ουρά παλεύοντας με τις ενοχές, τη σεξουαλικότητα και την ασφυκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί μία κλειστή, θρησκόληπτη κοινωνία.
Στο μεταίχμιο μεταξύ ζωής και θανάτου, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της, η Σόνια προσπαθεί να θυμηθεί, να ανακαλέσει την ιστορία της ζωής της και τα πρόσωπα που τη σημάδεψαν.

Ο Nelson Rodrigues με απλότητα παρουσιάζει τη Σόνια ως διάφανη, εύθραυστη, κατακερματισμένη ηρωίδα σε αγωνιώδη αναζήτηση της ταυτότητάς της. 

Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη από 21/3 εως 19/04 

Ώρα έναρξης: 21.00 
Που: The art Foundation (Taf) , Νορμανού 5 Μοναστηράκι
Διάρκεια: 50'


Είσοδος ελεύθερη

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν: Παίζουν: Μάγδα Γκουβέρου, Ελένη Μολλά Συντελεστές: Μετάφραση: Λήδα Δροσινού Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Νικολαΐδης – Μάγδα Γκουβέρου Κοστούμια: Αγγελική Δανοπούλου Βίντεο-φωτογραφίες: Χρήστος Χριστόπουλος 

Μια ομάδα νέων καλλιτεχνών σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Μια πολλά υποσχόμενη προσπάθεια με ελεύθερη είσοδο που αξίζει την προσοχή όλων μας.
Με την υποστήριξη της S.o.C.i.A.L. Team 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου